Blog

Featured Posts

רוטב פסטו טבעוני, בריא וטעים

November 2, 2015

מתכון למזון טעים ומאוד בריא:

 

מצרפת מתכון לרוטב פסטו שהכנתי היום ויצר משו משו!

 

אפשר להכין עם פסטה (עדיף מלאה) או סתם למרוח על לחם. תענוג!

 

ומה נרוויח מזה? אז ככה:

 

הבזיליקום הוכח כמחזק את המערכת החיסונית, הוא נוגד חימצון חזק ואחלה מקור לויטמין A. בנוסף: מרגיע, מצויין לבעיות עיכול ולכאבי ראש ואף לתת פעילות של בלוטת התריס ועוד ועוד.

 

הצנוברים עשירים בוויטמין E, ויטמין K, מגנזיום, זרחן, נחושת ואבץ. ועוזרים לטיפול ב: נשירת שיער, פרוסטטיטיס, הרחבה שפירה של בלוטת הערמונית, אקנה, יתר לחץ דם ועוד.

 

אגוזי המלך - אגוזי מלך רוויים בחומצה אלפא לינולנית, חומצת שומן בלתי רוויה שאנחנו לא יכול לייצר בעצמנו אבל המוח שלנו מאוד רוצה אותה מסוג אומגה 3. בנוסף, אגוזי מלך מכילים רמות גבוהות של אשלגן, ברזל, מגנזיום, אבץ וויטמין E שתורמים למניעת דמנציה ומחלות לב  וכן ידוע כמפחית כולסטרול "רע".

יאללה להכין- זה ממש קל ומהיר!

ל 1 כוס פסטו:

2  כוסות עלי בזיליקום טריים דחוסים

2  שיני שום גדולות

 2 כפות שמרי בירה (לא חובה)

 ¼ כוס אגוזי מלך לא קלויים

¼  כוס צנוברים קלויים קלות במחבת ללא שמן (זהירות זה מהיר)

½  כוס שמן זית כתית מעולה

מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם

מבלנדרים בנעימות.

ניתן להוסיף מעט מים אם המרקם סמיך מידי.

לאמיצים: ניתן להוסיף חצי כפית של אבקת ירוקים/ מורינגה/ ספירולינה/ כלורלה והרווחתם מזון על!

בתיאבון!

 

 

Please reload

?חושבת שאין לך זמן להכין אוכל בריא ומרזה

March 10, 2016

1/10
Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

רפואה טבעית בהתאמה אישית

נטע הנטורופתית

054-3975288

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now