• נטע

מתכון ביסלי גריל "אליפות"! (אפוי ללא גלוטן)

מתכון קראנצ'י לביסלי בתנור על בסיס של פסטה ללא גלוטן. אפשר כמובן להשתמש גם בפסטה רגילה (עדיף כוסמין) אם אין רגישות. טעמו תיבול לפני האפייה. התיבול צריך להיות חזק ומורגש.


המצרכים

  • ½ חבילה פסטה פוזילי ללא גלוטן

  • ½ כוס שמן זית


תיבול:

  • 1 כף תבלין גריל איכותי

  • פפריקה מעושנת

  • מלח הימלאיה ורוד/ אפור- גרוס דק.

או:

  • כף שטוחה תערובת תיבול לגריל.

  • כף שטוחה תערובת תיבול לסטייק.

  • כף שטוחה של כמון.

  • 2 כפיות מלח.



ההכנה

  1. לבשל את הפסטה לפי חצי מזמן הוראות ההכנה, לסנן ולהניח בצד.

  2. בקערה גדולה לערבב שמן זית עם התבלינים. לטעום.

  3. לערבב את הפסטה בקערה עם התבלינים ושמן הזית עד שכל יחידה מצופה.

  4. לסדר בשכבה אחת על תבנית תנור עם נייר אפייה.

  5. להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לכ-30 דקות.

  6. לאחר 15 דקות יש לערבב בזהירות.



לשמור בכלי אטום.

* אומרים שהביסלי טעים יותר אפילו אחרי שבוע.


180 צפיות0 תגובות
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook

נטע פלג-ג׳ראד נטורופתית בעמק חפר

 

תזונה בריאה, צמחי מרפא, פטריות מרפא,  ויטמינים, מינרלים, ארומתרפיה, הומאופתיה מודרנית, תוספי תזונה, בדיקות פונקציונליות, נוירופידבק

האמור באתר זה הינו בהתאם לעקרונות הרפואה האלטרנטיבית ו/או הנטורופתית ומיועד במטרה להרחבת הידע האישי ו/או ההבנה הכללית ואינו מיועד להוות בכל דרך או אופן תחליף לייעוץ רפואי ו/או לטיפול תרופתי קונבנציונלי ו/או לטיפול המבוצע על ידי מטפל מוסמך ו/או להוות בכל דרך או אופן המלצה לצורך טיפול פרטני.
נטע פלג-ג'ראד איננה רופאה MD אלא מתמחה בשיטות טיפול טבעיות המגובות בבדיקות מעבדה מדעיות, פענוח של בדיקות מעבדה אלו והמלצות מבוססות עקרונות הטיפול הפונקציונלי והנטורופתיה. המידע המוצג באתר הינו מידע כללי, לצרכי העשרה, ואינו מהווה ייעוץ רפואי, אבחון מחלות, טיפול רפואי וכן איננו מתיימר להוות תחליף לכל אלה. מומלץ תמיד להתייעץ עם רופא או מגיש עזרה רפואית מוסמך אחר בהתייחס לכל מידע שנלקח מאתר זה או כל מצב רפואי שהנכם מאמינים כי יכול להיות רלוונטי עבורכם או עבור אדם אחר. לעולם אין לוותר או לדחות קבלת עזרה רפואית ממקור מוסמך בגלל מידע אליו נחשפתם באתר זה. 

© Copyright כל הזכויות שמורות לנטע פלג-ג׳ראד