אולי לא ידעת אבל יש מזונות שעלולים להזיק לך!
וגם המציאו להם שם לא סימפטי: "מזונות גויטרוגנים"
ותכף מסבירה:
מדובר במזונות שיש בהם חומר שמפריע לספיגת היוד מהמזון וגם לספיגת התרופה למטופלים תרופתית.
שאלתם איזה? אז הנה:
סויה, בוטנים, צנוברים, דוחן ומשפחת המצליבים (כרוב למיניו, כרובית, ברוקולי, חרדל, צנון).
רגע רגע- יש פתרון:
מסתבר שהחומר המזיק נהרס בחימום אז מעכשיו אנא הרתיחו ל-2-3 דקות את חלב הסויה, בשלו את הטופו והכרוביים והמשיכו להנות!
רוצים לדייק את התזונה ולשפר את הבריאות? דברו איתי!